divendres, 28 de juny del 2013

Malson a la cuina de can BRUSCA

Fa un parell de dies que va acudir a casa meva lo famós Alberto Chicote que no para de cridar i queixar-se per tot. Jo li vaig fer això, lo meu plat favorit: "Caguerada de Panxampla bruixolada, amb tocs de rosa pansida i herbes del bosc del veí"




Atès que lo plat no li va agradar, tot a corre cuita li vaig servir un "BRUSCA't de reüll poligonitzat amb baveig de caragols de la llacuna d'Ulldecona, i refresc lil·liputenc"

Mai entendré com pot haver-hi gent que vagin a restaurants que han sortit al programa de "Pesadilla en la coSSina", que tot i feta la nova restauració, creguin que tot serà delicatesen.
Cal tenir present que els voltors no es mengen els seus vòmits, i això que aquests carronyaires s'ho mengen tot lo més pudent i mort que us pugueu imaginar.

1 comentari:

  1. Encara que maquillen els vomits, segueixen sent vomits. Esplendit, justa a la fusta.

    ResponElimina