dimarts, 1 d’octubre del 2013

"Entrepà de musclos", **** Michelin

No cal tenir seixanta vuit estrelles mitxelin per fer coses estrambòtiques i menjar com cal i com Déu nostre senyor mana.
Quan entendran aquests del poble del costat com collons es fa un pa amb tomàquet ???
Podem fer una truita amb Coca-Cola ???? Podem veure un PERE-PESSETA (Coca-Cola amb llet condensada?
No fora més avinent començar per les postres i acabar per un primer suau, per exemple una amanida ben guarnida ???
Com és que anys enrere els iaios i bes-iaios i rebes-iaios i jo també beviem llet de la vaca acabada de munyir, ens aixugavem lo cul amb una pedra plana quan anàvem a cagar a l'hort, menjàvem cireres i pomes i melons de moro i figues i taronges i ves a saber què ....;  i què bona era l'aigua de l'aixeta.
En canvi ara, tot te una data de caducitat i hom agafa malalties per qualsevol d'alloncis.
Pos güeno, això del que volia parlar i per no posar fil a l'agulla en quant els macarrons que me feia la meua teta.
Un bon entrepà de musclos (mejillones en escabeche) amb el seu suquet, o un altre .... llonganissa amb "xips".
Ho podriem acompanyar amb unes aulivetes fargues i per beure, pos aigua del pou de casa.

1 comentari:

  1. Si sinyor. Visca les pedres planes i el cagar ajupit darrera el garrofer. A l'acabar et senties realitzat i amb la satisfacció d'una feina ben feta. Aiiiii, quins records...

    ResponElimina